BLACK+DECKER, het merk van Stanley Black & Decker kondigt de lancering aan van de eerste fase van de reviva™ lijn elektrisch gereedschap. (2024)

Beurs gesloten - Nyse

Andere beurzen

22:00:01 24-05-2024
Variatie 5 dagen Verschilt.o.v.1jan(%)
86,13 USD +0,15% BLACK+DECKER, het merk van Stanley Black & Decker kondigt de lancering aan van de eerste fase van de reviva™ lijn elektrisch gereedschap. (1) -4,43% -12,20%
23/05 DEWALT® lanceert TOUGHSERIES? Bouwkrik voor veilige, handsfree tilhulp CI
14/05

BLACK+DECKER®, een merk van Stanley Black & Decker, kondigde de lancering aan van de eerste fase van de reviva™ lijn elektrisch gereedschap. De reviva™ gereedschapslijn is ontworpen voor doe-het-zelvers om een reeks doe-het-zelf (DIY) projecten te voltooien. De nieuwe lijn is gericht op de milieubewuste consument, aangezien de behuizing van elk gereedschap gemaakt is van 50% gerecycled materiaal.

De reviva™ boormachine, detailschuurmachine, decoupeerzaag en schroevendraaier zijn te koop op Amazon.com en bij andere retailers. Elk reviva™ product is gemaakt in samenwerking met Eastman en de behuizing van het gereedschap is ontworpen voor duurzaamheid, gemaakt van Tritan™ Renew, een 50% gecertificeerd gerecycled materiaal. Naast de samenstelling van de behuizing van het gereedschap wordt elk gereedschap in de reviva™ productfamilie geleverd in een verpakking die ontworpen is om op straat te worden gerecycled en die tevens dienst doet als opbergdoos. Via een partnerschap met TerraCycle biedt Stanley Black & Decker consumenten nu de mogelijkheid om producten, zoals de reviva™ lijn, te recyclen aan het einde van de bruikbare levenscyclus van het product.

reviva™ 12V MAX* boormachine: Deze accuboormachine bevat een hoeveelheid gerecycled materiaal die overeenkomt met acht 16,9 fl-oz. plastic waterflessen voor eenmalig gebruik, gemaakt van Tritan Renew 50% gecertificeerd gerecycled materiaal. De reviva™ Boormachine is ontworpen voor een grote verscheidenheid aan boor- en schroefwerkzaamheden in huis en tuin en is uitgerust met een koppeling met 11 standen.

Met een maximumkoppel van 230 in-lbs levert dit veelzijdige gereedschap kracht en snelheid. Perfect voor toegang tot krappe of moeilijk bereikbare plaatsen, deze boormachine is compact en slank, waardoor hij comfortabel in gebruik is. Dit product, dat de gebruiker de controle geeft, is voorzien van een trekker met variabele snelheid en een schakelaar voor vooruit/achteruit.

Een sleutelloze 3/8" boorhouder maakt snel en moeiteloos wisselen van boren mogelijk, terwijl de ingebouwde LED-indicator het gemakkelijk maakt om te zien wanneer de accu volledig is opgeladen en klaar is voor gebruik. reviva™ 12V MAX* Detailschuurmachine: De behuizing van de reviva™ Detail Sander is gemaakt van Tritan Renew 50% gecertificeerd gerecycled materiaal, gemaakt met een hoeveelheid gerecycled materiaal die overeenkomt met 11 16,9 fl-oz. plastic waterflessen voor eenmalig gebruik2. De innovatieve, snoerloze reviva™ Detail Sander heeft zowel een ergonomische vormgeving als meerdere greepposities.

Dit maakt het een flexibel en wendbaar gereedschap voor verschillende toepassingen, zoals gladmaken, afwerken en verf- of roestverwijdering. Deze detailschuurmachine is geschikt voor het schuren van ingewikkelde gebieden, maar ook voor meubels of knutselen, dankzij de nauwkeurige detailbasis. Met tot 30 minuten looptijd per lading is er genoeg tijd om uitdagende upcyclingprojecten te voltooien.

reviva™ 12V MAX* snoerloze decoupeerzaag: Gebouwd voor kracht en veelzijdigheid, is de behuizing van de reviva™ accudecoupeerzaag gemaakt van Tritan Renew 50% gecertificeerd gerecycled materiaal, met een hoeveelheid gerecycled materiaal die gelijk is aan 18 plastic waterflessen voor eenmalig gebruik3. Deze veelzijdige snoerloze decoupeerzaag is licht en compact en maakt nauwkeurig zagen rond profielen, bochten en hoeken in hout, metaal en kunststof mogelijk.

Een trekker met variabele snelheid maakt bediening met de vinger mogelijk. Het product beschikt over een ingebouwde veiligheidstrekker, terwijl een draadbladbescherming zorgt voor zicht op het werkstuk en een nauwkeurige bediening. Deze hoogwaardige decoupeerzaag bevat ook een metalen schoen voor duurzaamheid en een gereedschapsloze bladklem voor het snel en eenvoudig verwisselen van het blad.

reviva™ 4V MAX* schroevendraaier: De behuizing van de reviva™ 4V MAX-schroevendraaier is vervaardigd met Tritan Renew 50% gecertificeerd gerecycled materiaal, met een hoeveelheid gerecycled materiaal die overeenkomt met vier plastic flessen van 16,9 fl-oz. voor eenmalig gebruik4. Deze lichte, compacte schroevendraaier is eenvoudig te gebruiken, met een enkele schakelaar voor vooruit en achteruit draaien voor vast- en losdraaien, en past met gemak in krappe ruimtes, terwijl de heldere LED helpt om moeilijk zichtbare plaatsen te verlichten.

De volgende fase van de reviva™ productlijn wordt eind 2022 gelanceerd en omvat een laserwaterpas, hamerboor, oscillerend gereedschap en handstofzuiger.

Delen

Naar het originele artikel.
Wettelijke waarschuwing

Wettelijke waarschuwing

Neem contact op als je iets gecorrigeerd wil zien

© S&P Capital IQ - 2022

DEWALT® lanceert TOUGHSERIES? Bouwkrik voor veilige, handsfree tilhulp CI
ZM
ZM
ZM
ZM
ZM
ZM
ZM
ZM
Exchange-Traded Funds, aandelenfutures hoger pre-bell donderdag na aanhoudende stortvloed van inkomsten MT
Stanley Black & Decker boekt aangepaste winst over het eerste kwartaal, omzetdaling; aangepaste winstverwachting voor boekjaar 2024 herbevestigd MT
Stanley Black and Decker's winst overtreft door sterke vraag naar industrieel gereedschap RE
CI
CI
CI
ZM
CI
Epiroc rondt overname van Stanley Infrastructure voor $760 miljoen af MT
MT
CI
Antares Vision versterkt managementstructuur met drie nieuwe aanwervingen AN
CI

BLACK+DECKER, het merk van Stanley Black & Decker kondigt de lancering aan van de eerste fase van de reviva™ lijn elektrisch gereedschap. (2)

Meer grafieken

Bedrijfsprofiel

Stanley Black & Decker, Inc. is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en op de markt brengen van gereedschap en technische oplossingen voor professioneel, industrieel en bouw- en consumentengebruik. De netto-omzet is per productfamilie als volgt verdeeld: - elektrisch gereedschap en toebehoren (71,1%): gereedschap en elektrische apparaten (boren draad, schuurmachines, zagen, slijpmachines, batterijen, enz.), tuingereedschap (scharen, snoeischaren, trimmers, beluchters , slijpmachines, kettingzagen, enz.), stofzuigers, lampen, lampjes, batterijladers, startbatterijen, stroomomzetters, handgereedschap (meet- en waterpasgereedschap, schaven, hamers, messen, bladen, schroevendraaiers, zagen, enz.), mechanisch consumentengereedschap (moersleutels en doppen), gereedschapskisten van kunststof, pneumatisch gereedschap en bevestigingsmiddelen (spijkerpistolen, nietpistolen, nietjes, enz.); - industriële producten (16,2%): beroeps- en automonteurgereedschap (moersleutels, doppen, elektronische diagnosegereedschappen, enz.), opbergsystemen, loodgieterswerk, verwarming en airconditioning (pijptangen, tangen, buizenknippers, enz.), hydraulisch gereedschap, enz.; - toegangs- en beveiligingsproducten (12,7%): automatische deuren, deursluiters, nooduitgangsinrichtingen, vergrendelingsmechanismen, geïntegreerde beveiligingsinrichtingen, enz. De netto-omzet is geografisch als volgt verdeeld: Verenigde Staten (60,5%), Canada (4,7%), Amerika (4,2%), Frankrijk (4%), Europa (19,2%) en Azië (7,4%).

Sector

Agenda

04-06-2024 - Onthechting van dividenddividend

Gerelateerde indices

Meer informatie over het bedrijf

Evolutie van de resultatenrekening

Meer financiële gegevens

Trading rating

Beleggingsrating

ESG Refinitiv

C

Meer adviezen

Analistenconsensus

Verkoop

BLACK+DECKER, het merk van Stanley Black & Decker kondigt de lancering aan van de eerste fase van de reviva™ lijn elektrisch gereedschap. (3)

Koop

Gemiddeld advies

Houden

Aantal analisten

14

Laatste slotkoers

86,13USD

Gemiddelde koersdoel

93,58USD

Spread / Gemiddelde doel

+8,65%

Consensus

Herzieningen van WPA

Bedrijfscijfers

Kwartaalwinst - Afwijkingspercentage

De agenda van het bedrijf

Vaira. 1 jan. Kapi.

-12,20% 13,25mld.

ATLAS COPCO AB

+17,55% 89,24mld.

PARKER-HANNIFIN CORPORATION

+15,01% 68,1mld.

INGERSOLL RAND INC.

+23,48% 38,53mld.

XYLEM INC.

+26,14% 34,97mld.

SANDVIK AB

+9,17% 28,05mld.

FANUC CORPORATION

+11,04% 27,66mld.

FORTIVE CORPORATION

+3,07% 26,72mld.

DOVER CORPORATION

+19,75% 25,31mld.

TECHTRONIC INDUSTRIES CO. LTD.

+6,45% 23,14mld.

  1. Beurs
  2. Aandelen
  3. Koers SWK
  4. Nieuws Stanley Black & Decker, Inc.
  5. BLACK+DECKER, het merk van Stanley Black & Decker kondigt de lancering aan van de eerste fase van de reviva™ lijn elektrisch gereedschap.
-40 % Aanbod van beperkte duur: onze abonnementen leiden je naar de beste beleggingen van morgen. PROFITEER NU
"); InvestingChannelQueue.push(function() { aICTags["oop"] = ic_page.defineOutOfPageTag("4Traders/quotepages","zppOOP"); aICTags["oop"].setKval({"adslot":"d_OOP_1"}); aICTags["oop"].render(); }); while (aAdsQueue.length) { (aAdsQueue.shift())(); } InvestingChannelQueue.push(function() { displayViewableAds('InvestingChannel'); $( window ).scroll(function() { displayViewableAds('InvestingChannel'); }); }); }gaEvent('adspv', 'InvestingChannel', 'US');googletag.cmd.push(function() { googletag.pubads().setTargeting('Edition', 'nl_NL');googletag.pubads().setTargeting('UserType', 'free');googletag.pubads().setTargeting('Content', 'equities');googletag.pubads().setTargeting('codezb', '14522');googletag.enableServices();googletag.pubads().collapseEmptyDivs();try{googletag.pubads().getSlots().forEach(function(slot){if(slot.getSlotElementId().startsWith('zpp')){;}else{googletag.pubads().refresh([slot],{changeCorrelator: false});}})}catch(error){console.error(error)}});$(document).ready(function() { $( document).on('zbv_visible',function () {startAdsService();}); if (document[zbv_hidden]===false) { startAdsService(); } });
BLACK+DECKER, het merk van Stanley Black & Decker kondigt de lancering aan van de eerste fase van de reviva™ lijn elektrisch gereedschap. (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tuan Roob DDS

Last Updated:

Views: 6226

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tuan Roob DDS

Birthday: 1999-11-20

Address: Suite 592 642 Pfannerstill Island, South Keila, LA 74970-3076

Phone: +9617721773649

Job: Marketing Producer

Hobby: Skydiving, Flag Football, Knitting, Running, Lego building, Hunting, Juggling

Introduction: My name is Tuan Roob DDS, I am a friendly, good, energetic, faithful, fantastic, gentle, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.